Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو شورای هماهنگی جبهه اصلاحات از تصویب طرح «پارلمان اصلاحات» در نشست روز گذشته(یکشنبه) این شورا خبر داد.

احمد حکیمی پور، عضو شورای هماهنگی جبهه اصلاحات در گفتگو با خبرنگار مهر، از تصویب طرح «پارلمان اصلاحات» در نشست روز گذشته(یکشنبه) این شورا خبر داد.

حکیمی پور در همین باره اظهار داشت: کلیات طرح پارلمان اصلاحات در نشست روز گذشته شورای هماهنگی جبهه اصلاحات تصویب شد و بر همین اساس، کمیته سیاسی این شورا ماموریت یافت با جمع آوری نظرات اعضا، طرح را تکمیل کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در پاسخ به این سوال که آیا بازه زمانی مشخصی برای ماموریت کمیته سیاسی شورای هماهنگی جبهه اصلاحات در نظر گرفته شده است، گفت: درباره تعیین زمان در نشست روز گذشته شورای هماهنگی بحثی مطرح نشد.

حکیمی پور در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه شما در گفتگویی جایگزینی پارلمان اصلاحات به جای شورای عالی اصلاح طلبان را مطرح کردید؛ این مسئله جنبه عملیاتی دارد، اظهار داشت: این مسئله ای که گفتم، نظر حزب اراده ملت ایران است. حزب اراده ملت معتقد است که شورای عالی اصلاح طلبان فقط برای انتخابات تشکیل شد و الان انتخاباتی در کار نیست و از طرفی هم شورای عالی اصلاح طلبان علنا جلسه ای ندارد و کاری انجام نمی دهد. 

وی با بیان اینکه شورای هماهنگی جبهه اصلاحات ساختار و سازوکار دائمی در جریان اصلاحات است تصریح کرد: اینکه ذیل پارلمان اصلاحات چه باشد و چه نباشد، مساله ای است که شورای هماهنگی جبهه اصلاحات باید درباره آن تصمیم بگیرد.  

عضو سابق شورای شهر تهران در پاسخ به سئوالی مبنی بر اینکه نظر رئیس دولت اصلاحات چه قدر می تواند در تشکیل یا عدم تشکیل پارلمان اصلاحات تاثیر داشته باشد گفت: قطعا نظر رئیس دولت اصلاحات و دیگر بزرگان اصلاح طلب را اخذ می کنیم اما سازوکار پارلمان اصلاحات، قصد دارد انسجام و گستردگی مشارکت مجموعه جریان اصلاح طلب در تصمیمات را بالا ببرد.

وی همچنین درباره دیگر مصوبه نشست روز گذشته شورای هماهنگی جبهه اصلاحات، از عضویت احزاب اتحاد ملت، ندای ایرانیان، آزادی و هدا در این شورا خبر داد.

حکیمی پور اضافه کرد: حزب وحدت و همکاری، انجمن پیشرو اصلاحات، مجمع کارکنان خط امام و مجمع زنان اصلاح طلب از دیگر تشکل هایی هستند که درخواست های خود را برای عضویت در شورای هماهنگی جبهه اصلاحات ارسال کرده اند و در جلسات بعدی به آن ها رسیدگی می شود.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۰۲۸۱۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصویب طرح پهنه بندی حریم مشهد برای اولین بار در شورای‌عالی شهرسازی و معماری

به گزارش قدس خراسان، محمدرضا قلندرشریف اظهار کرد: مطابق با این طرح، حریم کلان‌شهر مشهد با مساحت ۸۷ هزار و ۸۸۰ هکتار مشتمل بر تعداد ۱۲۴ سکونتگاه با ۱۸۱ هزار و ۹۰۰ نفر جمعیت و هسته‌های صنعتی کارگاهی و فعالیتی بیشمار با برخورداری از فرصت‌ها، ظرفیت‌ها و قابلیت‌های بیشماری از جمله توپوگرافی مناسب، عرصه های سبز عمومی توسعه یافته، زیرساخت‌ها و تاسیسات زیربنایی، زیرساخت های تصفیه منابع آبی، فاضلابی و تولید آب خاکستری، شبکه راه‌های دسترسی و منظومه سکونتگاه‌های روستایی است.

شهردار مشهد گفت: متاسفانه در سال‌های اخیر این ظرفیت ها به دلیل نبود طرح و برنامه مدون از سویی و ناهماهنگی در اقدامات سازمان‌ها و دستگاه‌های مسئول از سویی دیگر دستخوش سودجویی عمومی و آسیب‌هایی از حیث تشدید بهره‌برداری از منابع طبیعی، برهم خوردن تعادل نظام سکونت، فعالیت، سازمان فضایی، محیط زیست و ... شده است.

وی افزود: بر همین اساس شهرداری مشهد در راستای تعیین تکلیف وضعیت سیاسی و اداری، به منظور بهبود و نظم بخشی به توسعه پایدار حریم در قالب نظام برنامه ریزی کشور، بر آن شد تا سند پهنه بندی حریم ذیل اسناد بالادستی را بر اساس اصول و معیارهایی منبعث از قوانین و مقررات، طرح‌های موضعی و فرادستی، خصوصیات طبیعی حاکم و ویژگی های نظامات مختلف تهیه و تصویب کند.

قلندر شریف بیان کرد: هدایت و انجام این طرح در قالب کمیته راهبری حریم متشکل از نمایندگان کلیه ارکان مدیریت شهری از جمله استانداری، شهرداری، اداره کل راه و شهرسازی، محیط زیست، میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان، جهاد کشاورزی و ... در کارگروه‌ها و کمیسیون های شورای اسلامی شهر مشهد طی جلسات متعدد مورد بررسی قرار گرفت.

شهردار مشهد افزود: بخشی از این رویکرد و سیاست های پیشنهادی در دو قالب حفاظت و پیشگیری از جمله حفاظت و صیانت از آبخوان مشهد منابع آبی همچون دریاچه سد طرق و بهره برداری بهینه از اراضی قهوه ای همچون کوره پزخانه های متروکه تعریف شده است.

وی گفت: در مجموع با پیش بینی این برنامه و سازوکارها، امید می رود با همت جمیع ارکان و دستگاه‌های اجرایی متولی، اهداف این طرح که توسعه پایدار، حفاظت و صیانت و بهبود کیفیت گستره حریم در تمامی ابعاد منطبق بر چشم انداز در افق طرح است، محقق شود.
 

دیگر خبرها

  • مصوبه کمیته مداخلات ارزی بانک مرکزی برای کنترل نوسانات بازار ارز تمدید شد
  • مصوبه کمیته مداخلات ارزی بانک مرکزی برای کنترل نوسانات بازار تمدید شد
  • تمدید مصوبه کمیته مداخلات ارزی بانک مرکزی برای کنترل نوسانات بازار ارز
  • تمدید مصوبه کمیته مداخلات ارزی بانک مرکزی برای کنترل نوسانات ارزی
  • تمدید مصوبه مداخله بانک مرکزی برای کنترل نوسانات ارز
  • سند امنیت انرژی ایران در شورای عالی امنیت ملی تصویب شد
  • طرح پهنه‌بندی حریم مشهد به تصویب شورای عالی شهرسازی و معماری رسید
  • تصویب طرح پهنه بندی حریم مشهد برای اولین بار در شورای‌عالی شهرسازی و معماری
  • مزیت اصلاح‌طلبان رو به اضمحلال؛ بالشتک ضربه‌گیر بین جامعه و حکومت از میان رفته
  • اصلاح‌طلبان؟ خیر، متشکرم!